У колонії заявили, що саме там: Команда Навального повідомила, що його тіла немає у морзі Салехарда

У суботу, 17 лютого, команда загиблого російського опозиціонера Олексія Навального заявила, що його тіла немає у морзі Салехарда. Про це повідомила його речниця Кіра Ярмиш, передають Патріоти України.

Адвокат і мати Навального приїхали до салехардського моргу, але він виявився закритим, а телефоном у морзі повідомили, що тіла опозиціонера там немає.

Раніше мати та адвокат Навального відвідали колонію у селищі Харп, де утримувався політик. У колонії матері видали повідомлення про смерть і повідомили, що тіло Навального знаходиться у морзі в Салехарді, і з ним проводять «дослідження».

Замах на прем'єра Фіцо: У Словаччині припускають, що нападник діяв не один

неділя, 19 травень 2024, 23:16

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток припускає, що нападник на прем'єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників. Про це повідомляє Dennik N, передають Патріоти України. "Є версія, що зловмисник був у певній групі людей, які, ймовірно, жарт...

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...