У кращих традиціях Тищенка: Єрмак дивним чином "привітав" українців із 8 травня

У минулому році привітання народного депутата від "Слуги народу" з Чорнобильською катастрофою обурило широкий загал, нагадують Патріоти України.

Тоді, в прямому ефірі телеканалу "Наш" Тищенко заявив: "Хочу нагадати, що 26 квітня буде свято, дуже велике, дуже важливе свято. Це трагедія Чорнобильської катастрофи", - сказав він.

Також він закликав українців "привітати, подякувати, вклонитися тим людям, які багато років тому захистили нас від цієї катастрофи". На це ведучі телеканалу йому помітили, що 26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії, а не свято.

На цей раз подібною публікацією відзначився його кум - керівник Офісу президента Андрій Єрмак. У своїй публікації на Facebook чиновник написав, що українці разом з європейцями "святкують" День пам'яті і примирення 8 травня, а не віддають данину пам'яті загиблим у Другій світовій війні.

"В думках - два слова "Ніколи знову!". Так святкують 8 травня українці, приєднуючись до великої європейської сім'ї в пам'ять про найстрашнішу катастрофу в історії людства", - написав Андрій Єрмак.

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...