У Кремлі посилюється істерика: Армія РФ отримала наказ за будь-яку ціну взяти Авдіївку до пресконференції Путіна, - ЗМІ

Диктатуру дуже потрібно продемонструвати підданим успіх для висування на новий президентський термін. Остання зручна нагода для такої заяви цьогоріч - 14 грудня, піч час прямої лінія Володимира Путіна з народом.

Російські військові отримали наказ "взяти" Авдіївку в Донецькій області за будь-яку ціну до 14 грудня, коли глава Кремля має провести свою підсумкову прес-конференцію. Про це у вівторок, 5 грудня пишуть російські "Важные истории" з посиланням на родичів мобілізоваих.

"Понад 100 родичів мобілізованих написали листа Путіну, що бійців кидають на "м'ясні штурми" Авдіївки, щоби взяти місто до пресконференції диктатора 14 грудня", - пише видання "Важные истории".

За словами журналістів, російські командири кидають у бій поранених бійців, наказуючи їм долікуватися в окопах.

Як зазначають автори листа, мобілізовані понад 10 місяців проживають в окопах на передовій на відстані 700 метрів від Авдіївки та постійно знаходяться під обстрілами.

"У листопаді ж, коли почалися активні дії, російське командування випустило наказ про відправлення до штурмових підрозділів військовослужбовців із середньою тяжкістю поранень", - стверджують рідні бійців.

"Поспішають, поки українці у суперечках, женуть до "Прямої лінії" Володимира Путіна та Нового року. Результат якийсь потрібний. Усі навколо кажуть, що візьмемо Авдіївку, і далі переговори", - розповіла "Важным историям" дружина одного з мобілізованих.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...