У Кривому Розі проблеми зі світлом і водою: Росія атакувала "шахедом" енергетичний об’єкт у місті

Країна-агресор Росія вкотре атакувала Кривий Ріг Дніпропетровської області. Удару було завдано іранським дроном-камікадзе "Шахед-136". Про це повідомив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передають Патріоти України.

За його словами, є влучання. "Кривий Ріг. Влучання дроном "Шахед". Нічого не викладаємо в мережі та не коментуємо", – заявив Вілкул.

Водночас місцеві пабліки пишуть, що в місті зникла електрика. За даними опитування в одному з Telegram-каналів, світла немає у 75% з 11 тисяч тих, хто відреагував на голосування.

Пізніше Вілкул додав, що влучення дроном-камікадзе було в об'єкт енергетичної інфраструктури. "Руйнування значні. Кілька районів міста без світла і води. Втрати уточнюються. Починаємо відновлювальні роботи", – заявив Вілкул.

Водночас, в "Укренерго" повідомили, що для підтримки стабільності роботи енергосистеми Диспетчерський центр компанії ввечері, 2 листопада, змушений надати операторам розподільчих мереж обсяги обмеження електропостачання всіх категорій споживачів у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

"Тимчасові контрольовані обмеження всіх категорій споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, підтримати стійке балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були пошкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян. Це дозволяє енергетикам якнайшвидше відновити пошкоджені енергооб'єкти, балансувати систему та забезпечувати енергоживленням споживачів", – сказано у повідомленні.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...