У кума Путіна почалася істерика: Журналістка поставила три незручних запитання Медведчуку (відео)

Яніна Соколова зазначила, що була змушена прийти на телеканал Медведчука News One, хоча і "ненавидить ходити на чужу територію, яка пахне токсичністю".

Питання про Крим та Стуса куму Путіна не сподобалися. Фото: соцмережі.

Українська журналістка Яніна Соколова взяла інтерв'ю у голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, який є кумом президента РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Соколова розповіла, як трьома незручними питаннями вивела з себе проросійського політика. Журналістка зазначила, що була змушена прийти на телеканал Медведчука News One, хоча і "ненавидить ходити на чужу територію, яка пахне токсичністю".

"Я запитала у своїх глядачів у Facebook і Twitter, які питання б вони поставили Медведчуку. Почула тисячі питань, і з ними прийшла на ефір", – розповіла вона.

Соколова поділилася подробицями свого спілкування з Медведчуком. За її словами, політику були задані три незручних питання. "Я почала з того, що я рідко ходжу в лігво ворога, яким є ви, пан Медведчук, і ті телеканали, які належать вам – ви вороги моєї країни. Я поставила питання щодо того, чий Крим. Я поставила питання щодо спрощення системи оформлення російських паспортів жителям окупованих територій... Я запитала, чи означає це можливе повномасштабне вторгнення", – повідомила Соколова.

Третє питання, за її словами, було про українського поета-дисидента Василя Стуса, якого Медведчук в якості адвоката захищав на судовому процесі. "Я запитала, чи є якийсь твір Стуса, який може бути лейтмотивом життя Віктора Медведчука. Це викликало у нього шалений опір, у нього почала смикатися нога, він почав нервувати і просто кричати", – повідомила журналістка. Також Соколова анонсувала швидкий вихід в ефір її інтерв'ю з Медведчуком.

Джерело: Обозреватель

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...