У Києві знов б'ють протестувальників: Після засідання суду у "справі честі Авакова" силовики жорстко карали людей, що не випускали автозак (відео 16+)

Протестувальники проводять паралелі з подіями у Мінську і часами Революції гідності

У Києві прихильники Андрія Антоненко (Ріффмастера) спробували не випустили з території суду автозак з підслідним. Очевидці подій опублікували в соцмережах фото і відео того, що відбувалося під судом. Є постраждалі в сутичках з поліцією, зазначають Патріоти України.

Андрій Антоненко був заарештований ще в 2019 році як підозрюваний в причетності до вбивства Павла Шеремета. 6 жовтня адвокати Ріффмастера намагалися оскаржити арешт в апеляції. Суд відмовив захисникам, Антоненко залишиться в СІЗО як мінімум до 23 жовтня.

Після того, як рішення суду було оголошено, під будівлею виникли сутички протестувальників з поліцією.

До суду довелося викликати швидку допомогу, оскільки кілька людей отримали травми.

суд

Відео зіткнень призводить «Громадське». Оператору вдалося зняти момент, як одного з учасників акції грубо шпурляють на асфальт.

Нагадаємо, за підозрою в причетності до вбивства Шеремета були заарештовані троє: музикант Андрій Антоненко (Ріффмастер), лікар-хірург Юлія Кузьменко та військова медсестра Яна Дугаров. Під вартою залишається тільки Антоненко, іншим пом'якшили запобіжний захід. Вирішено, що справа буде слухатися в суді присяжних.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...