У Київ з гастролями їде гітарист "Кіно", який дав серію концертів в окупованому Криму

Юрій Каспарян з’явився у базі "Миротворець" після серії концертів в окупованому Криму у 2017-2018 роках.

Гітарист російського рок-гурту "Кіно" Юрій Каспарян, який у 2018 році виступав в окупованому Криму, їде з гастролями в Україну. Як свідчить анонс, розміщений на сторінці "Кіно" у Facebook, Каспарян завітає до Києва разом з іншими учасниками гурту Олександром Титовим та Ігорем Тіхоміровим, зазначають Патріоти України.

Концерт планують дати 24 вересня у "Палаці спорту". Компанія-дистриб’ютор, своєю чергою, теж виклала сповіщення про майбутній виступ росіян. За квиток просять від 500 гривень. У програмі обіцяють "оживити Цоя", йдеться про демонстрацію оцифрованого голосу радянської зірки.

Юрій Каспарян з’явився у базі "Миротворець" після серії концертів в окупованих Севастополі та Сімферополі у 2017-2018 роках.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...