У лікарнях так і кажуть: Гроші з фонду COVID-19 пішли на дороги

Давид Арахамія дивно пояснив, чому гроші на дороги були взяті саме з фонду для лікування COVID-19.

У Раді пояснили чому гроші з фонду COVID-19 витратили на дороги. Як коментує голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, такі витрати – це "інвестиція у самого себе". На думку голови партії, якби гроші не були взяті з фонду, їх би довелося позичати. Про це він заявив в ефірі каналу "Україна 24", передають Патріоти України.

"Якби ми їх не витратили (гроші з фонду боротьби з коронавірусом на будівництво доріг – ред.), то тоді б не робили дороги й потім позичали на дороги. Тобто ці гроші ми б все одно позичали, тільки пустили б не на коронавірус, а на дороги", - сказав нардеп.

Політик також поділився планами щодо реалізації виділених коштів. "Гроші повинні працювати. Кожна гривня, яка вкладена в дороги, шість гривень приносить протягом чотирьох років в бюджет. Це інвестиція в самих себе. Ми наближаємося до того, щоб зробити в цьому році 4 200 км, це історичний рекорд, а програма - за п'ять років зробити 20 тис. км", - розповідає Арахамія.

Очільник Міноборони США звернувся з пропозицією до країн, які мають Patriot

вівторок, 30 квітень 2024, 22:02

Міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін звертався до партнерів США із закликом передавати системи протиповітряної оборони Patriot Україні. Про це він розповів, виступаючи на засіданні Комітету збройних сил Палати представників, передають Патріоти...

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...