У лютому 2014 року Шуфрич у Криму допомагав Жириновському тікати від арешту, - Порошенко

26 лютого Петро Порошенко заявив, що нардеп ОПЗЖ Нестор Шуфрич наприкінці лютого 2014 року допомагав Володимиру Жириновському залишити Крим, коли сам він розпорядився затримати літак. Про це п'ятий президент Петро Порошенко вперше розповів під час телемарафону до 7 роковин окупації Криму, , зазначають Патріоти України.

Порошенко розповів як полетів до Криму наприкінці лютого 2014 року, в момент початку окупації.

"Я хочу наголосити, що одночасно зі мною там були і інші народні депутати. І про це ніхто не знає. І вони займалися не збереженням України. Наприклад народний депутат Шуфрич, який в той час знаходився в Криму, займався тим - я вперше про це кажу - що забезпечував евакуацію з Криму пана Жириновського, який приїхав тоді в Севастополь, привітав захоплення Севастополя росіянами. І коли я прилетів, я сказав - літак Жириновського затримати, аж допоки спеціальні служби не розберуться в його місії тут. І це було жахливо, коли народні депутати України, які не мають права на це звання, вже тоді вони займалися тим, що просували російські інтереси. сприяли захопленню Криму, - зазначив Порошенко.

Зазначимо, мова йде про 28 лютого 2014 року. Тоді Володимир Жириновський прилетів до Севастополя, де зокрема озвучив тезу про так звану "русскую весну".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...