У лютому війська РФ зазнали масштабних втрат на Донбасі: Офіцер ЗСУ назвав цифри

В Інтернеті з'явилася відкрита інформація про важкі втрати російсько-окупаційних військ на Сході України за останні тридцять днів, повідомляють Патріоти України.

На власній сторінці в соціальній мережі Twitter офіцер армії України Сергій Нещадим поінформував, що протягом лютого ворог втратив тридцять сім чоловік. З них 19 - «двохсоті», ще 18 - «трьохсоті».

В своєму повідомленні офіцер ЗСУ пише, що санітарні втрати ворога за лютий склали вісімнадцять чоловік. Вони були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості.
Крім того, військові Росії втратили відразу дванадцять одиниць бойової техніки, серед яких шість безпілотників, одна бойова броньована машина (ББМ) і 5 одиниць АТТ. В цілому, з кінця липня 2020 року втрати російських найманців склали 344 людини - 161 загиблий (небойові 156, бойові 5), 183 поранених (небойові 179, бойові 4).

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...