У Маріуполі окупанти проводять "перепис населення" та забороняють залишати місто, - ГУР Міноборони

В окупованому Маріуполі російські загарбники проводять так званий "перепис населення". Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передають Патріоти України.

Під час процедури у людей вимагають документи, що посвідчують особу, а також проходження процедури дактилоскопії (фіксація відбитків пальців). Наразі місцевим жителям заборонено залишати місто. Також повідомляється, що одночасно у місті працює декілька знімальних груп російських телеканалів, які мають завдання продемонструвати "налагодження мирного життя".
"Попри відсутність будь-якого заробітку в більшості населення, постійно зростають ціни на товари та послуги. Зокрема, вартість півторалітрової пляшки води складає близько 100 гривень, кілограму свинини – 600 гривень", - сказано у повідомленні.
При цьому в місті працюють приватні похоронні команди з Росії: ціна їхніх "послуг" становить 10 тисяч гривень за одне тіло.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...