"В марте попрем": Окупант розповів про нібито масштабний наступ навесні (аудіо)

Військовослужбовець Росії розповів про нібито масштабний наступ у березні. Про це окупант говорив зі своїм товаришем телефоном, про що свідчить перехоплення Головного управління розвідки. З посиланням на слова "контрактників" РФ, він розповів про наступ у березні, передають Патріоти України.

"Контрактники сказали, що сама маса війни буде в березні місяці. Попремо — що ті на нас, що ми на них", — сказав окупант.

Росіянин також розповів про "знайомство" з HIMARS та поміркував про чергове постачання зброї для ЗСУ. Так, стало зрозумілим, що окупанти поїхали до Кремінної на базу заночувати, і по них відпрацювала українська артилерія з РСЗО HIMARS. У підсумку — дев’ять "200-х росіян".

"Прориви так, ідуть, бл***, то з лівого, то з правого флангу — мобільними групами прориваються, п***раси, намагаються...", — каже солдат.

Також окупант скаржиться на погодні умови, що не сприятимуть просуванню танків. "Березень місяць, весна, знову буде бруд, бл*** — ні танки не пройдуть, ніх*я", — каже він.

Також окупант ознайомлений з інформацією щодо постачання 32-х "Леопардів" для ЗСУ. "Танки якісь нові, коротше, їм дали, "укропам", — розповідає солдат РФ.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...