"У мене достатньо сил і досвіду": Глава МВС України часів Януковича заявив про готовність очолити "об'єднаний Донбас" (відео)

Екс-глава МВС України Віталій Захарченко заявив в інтерв'ю російському пропагандисту Антону Красовському про готовність очолити «об'єднаний Донбас в разі об'єднання ОРДО і ОРЛО», повідомляють Патріоти України.

За його словами, «сили і досвід» для цього у нього є: «Якщо так питання буде стояти і народ захоче мене там бачити в якості президента. У мене достатньо сил і досвіду. Так, я готовий".

Нагадаємо, Захарченко в лютому 2014 року залишив Україну і з 26 лютого того ж року перебуває в розшуку СБУ. Раніше він зізнався, що є громадянином Росії, так як отримав російський паспорт.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...