"У мене немає особистих ворогів, але є вороги моєї держави": Єрмак зробив гучну заяву у свій день народження

Глава Офісу президента Андрій Єрмак зізнався, що ніколи не любив свій день народження. За його словами, день народження подобався лише в дитинстві, коли було багато усмішок та привітань. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на допис Єрмака у Facebook.

"Ніколи не любив день народження. Мабуть, лише в дитинстві. Мама завжди накривала на стіл, за яким сиділи мої друзі. Було багато усмішок і привітань. Я загадував різні бажання, які мав здійснити вже дорослим. І тоді, в дитинстві, було цікаво дивитися в майбутнє і уявляти, яким я стану", – написав він.

Глава Офісу зазначив, що попри нелюбов до свята у нього сьогодні особливий день. Він подякував своїм батькам за все, чого вони навчили свого сина.

"Показали своїм прикладом, що чесність і честь мають бути основним орієнтиром. Навчили, що слів "не можу" не існує. Дали розуміння того, що результат здобувається лише щоденною працею. Мої батьки – дуже добрі, скромні та порядні люди. Хочу вибачитися перед ними за те, що в них зараз неспокійний час. На жаль, така ціна того, що я обрав роботу на державу", – йдеться у дописі.

При цьому Єрмак підкреслив, що не сумнівається у своєму рішенні, оскільки команда президента проводить справді системні реформи та змінює Україну.

"І хоч система чинить опір, ми не зупинимося… Сьогодні в мене немає особистих ворогів, але є вороги моєї держави. І їм я хочу сказати: не дочекаєтесь! Все буде добре у нашої країни, зміни незворотні", – наголосив він.

Водночас додамо, що в коментарях до його допису – жодного негативного, з чого можна зробити припущення, що коментарі модеруються. Зауважимо, дещо раніше речниця керівника Офісу президента Дар'я Зарівна написала зворушливе привітання своєму шефові з днем народження, у якому надто розхвалила його.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...