"У мене самого є судимість!": Секретарка Киви, яка вкрала iPhone, стала заступницею голови Полтавської райради (фото)

Іллю Киву не здивувало минуле його колишньої секретарки, і він висловив свою підтримку Карині Дячун.

Членкиня партії "Опозиційна платформа - За життя" Карина Дячун, яка працювала секретаркою народного депутата від цієї політсили Іллі Киви, стала заступницею голови Полтавської районної Ради. В липні 2019 року вона була визнана винною в крадіжці смартфону iPhone 6 Plus вартістю 4100 грн, повідомляють Патріоти України.

Як пише "Полтавщина", інцидент трапився у магазині "Та-Da". Дівчина непомітно взяла телефон і, вимкнувши, забрала собі. Однак після увімкнення вдома на нього надійшов дзвінок від правоохоронця.

Чоловік попросив повернути телефон. Зрештою все закінчилося судом. 22-річна уродженка села Діброва Котелевського району, Полтавської області повністю визнала свою вину та розкаялась. Їй присудили штраф у розмірі 850 грн.

Попри скандальний момент у своїй біографії, Дячун, яка, до речі, є випускницею Харківського університету внутрішніх справ, вирішила балотуватися на місцевих виборах у 2020 році. У листопаді вона стала депутатом Київської райради Полтави, однак обрала мандат депутата Полтавської районної ради і в січні 2021 року була обрана заступницею її голови.

Киву не здивувало минуле його колишньої секретарки, і він висловив свою підтримку Дячун. "Вона працювала в офісі у якості мого секретаря. Щодо суду, то запитаю: ну й що? Я мав судимість. Я дивлюсь не на це, а на ділові та людські якості. Є така приказка "Від суми та тюрми – не зарікайся". Тому я погодив її призначення секретарем, а потім підтримав і її висування", – сказав нардеп.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...