У мережу злили дані російських моряків, які "відзначилися" на Донбасі та в Сирії (фото)

Бойовиками РФ виявилися моряки великого десантного корабля (ВДК) "Ямал". Вони входять до складу 197-ї бригади десантних кораблів ЧФ РФ.

ВДК "Ямал"

Волонтери дізналися дані російських моряків, які воювали на Донбасі і в Сирії, передають Патріоти України з посиланням на Inform Napalm.

Бойовиками РФ виявилися моряки великого десантного корабля (ВДК) "Ямал". Вони входять до складу 197-ї бригади десантних кораблів ЧФ РФ, в/ч 72136. Місце дислокації судна - тимчасово окупований Крим, місто Севастополь.

Одним з них є Шевченко Михайло Володимирович, дата народження - 30.11.1990 рік, з міста Таганрог, Росія. У соцмережах є його фотографії. Також там він похвалився медаллю від міністерства оборони РФ за участь в окупації Криму.

У коментарях до фотографії його друг поскаржився, що до сих пір, незважаючи на обіцянки, не отримав медаль. У відповідь М. Шевченко пише: "Ми теж не як всі отримали. Спочатку брали участь в цьому, а потім по швидкому в Сирію втекли".

Другий фігурант розслідування - Кулик Кирило Іванович. Він народився 18 січня 1993 року в селі Перелюб Саратовської області РФ. Він в інтернеті опублікував фото двох медалей: за окупацію Криму і за участь у військовій операції в Сирії.

Кулик був пізнаний на фото в альбомі Шевченка: перший праворуч Кулик, перший зліва Шевченко.

Третій бойовик - Терехов Іван Валерійович, 09.03.1993 року. Народився в місті Красноярськ. У нього також є медаль за окупацію Криму.

Після демобілізації він працює в судноплавній компанії "Транзит-СВ". Цю інформацію вказав в профілі соцмережі.

Ще один учасник бойових дій - Єрьомін Володимир Сергійович, 01.06.1992 року народження. Родом з російського міста Саратов. У соцмережі у нього є фото з корабля, і також фото медалі за операцію в Сирії.

Шатілін Олексій Олексійович, 31.10.1993 року народження з міста Шахти, РФ. Він теж має медаль за війну в Сирії.

Волонтери відзначили, що ВДК "Ямал" брав участь в "сирійському експресі", а після офіційного оголошення військової операції в Сирії всіх причетних почали активно нагороджувати.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...