"Вы мерзкие п**онки, довели людей до нищеты, скоро к вам вернется 2014 год": Жителі "ДНР" пригрозили місцевій "владі"

Жителі тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької області звинувачують «владу» ОРДО в тому, що вона довела місцеве населення до злиднів. Про це в соціальних мережах написав донеччанин, який повернувся до Ясинуватої (тимчасово непідконтрольна територія Донецької області) після від'їзду на заробітки в Росію, передають Патріоти України.

«Приехал на родину, в свою родную Ясиноватую, был на заработках в Пермском крае. Сердце кровью обливается!!! Хочу высказать свое отношение к „правительству“ „ДНР“, а также к их пособникам: Вы мерзкие п**онки и у**юдки бесстыжие, довели людей до нищеты, издеваетесь над стариками, выживаете трудоспособное население и молодежь, устроили выродки поганые геноцид чистой воды, думаете лишь о своей наживе!» — заявив місцевий мешканець.

За його словами, «владі» ОРДО треба подумати про свої душі. «В гроб награбленное у народа вы себе не положите, а гробы для вас уже готовят», — заявив він. Донеччанина обурюють високі ціни навіть на елементарні продукти харчування. При цьому місцеві жителі вважають, що «влада» може довести людей, і в ОРДО знову почнеться «2014 рік». «Здесь дно, просто дно и все. Тут не наладится никогда, пока не уберут с „главы“ Пушилина. Все уже хуже дальше просто некуда», — зазначив ще один автор.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"