В Міноборони розповіли, як оголошуватимуть у розшук військовозобов'язаних, котрі не оновили дані до 16 липня

Оновити свої військово-облікові дані все ще можна цього дня в ТЦК, ЦНАПах або застосунку Резерв +

Українських чоловіків, які не оновили військово-облікові дані, після 16 липня можуть оголошувати у розшук. Це станеться, якщо вони не з'являться в ТЦК по повістці. Про це у понеділок, 15 липня, заявила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко в інтерв'ю на YouTube-каналі "Є питання", зазначають Патріоти України.

У чиновнинці поцікавилися, що буде після того, як чоловікам, які не оновили дані, надішлють повістку поштою.

"Якщо чоловік, який не оновив дані, ігноруватиме повістки певний час, його дані будуть передаватися правоохоронцям у розшук", - відповіла Черногоренко.

Також вона нагадала, що повістки, які приходять по Укрпошті, будуть вважатися врученими, навіть якщо людина не поставила там свій підпис.

"Це відбувається за аналогією запрошень до суду", - пояснила вона.

Понад чотири мільйони військовозобов'язаних українців станом на 14 липня оновили свої дані через застосунок Резерв+, ЦНАПи й ТЦК.

Будуть облави? В Україні після 16 липня може побільшати військових патрулів на вулицях, - Істомін

вівторок, 16 липень 2024, 8:24

В Україні 16 липня спливає термін, коли всі військовозобов'язані громадяни мають оновити свої облікові дані. Тому після цього числа на вулицях населених пунктів може збільшитися кількість військових патрулів. У громадян продовжуватимуть перевіряти війс...

"Гідний результат": ЗСУ показали, як колишні ув'язнені зачистили ворожу посадку на Донеччині (відео)

вівторок, 16 липень 2024, 7:45

47-ма окрема механізована бригада "Ма́ґура" показала, як воїни спеціального батальйону "Шквал" доводять свою ефективність та вмотивованість на полі бою на Покровському напрямку, передають Патріоти України. . "На відео – зачистка ворожої посадки за до...