У місті немає води та світла: У Бєлгородській області РФ знову "бавовна" (фото, відео)

У Бєлгородській області РФ удень 22 жовтня відбувся чергова "бавовна". Потужний вибух пролунав у місті Шебекіно, інформують Патріоти України.

Як заявив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, за попередніми даними, поранення отримали п'ятеро людей. Крім того він стверджує про пошкодження цивільних об'єктів, хоча в мережі повідомляють про влучання в енергетичну інфраструктуру.

"Виїжджаючи із села, побачив дим у районі Шебекіно. Одразу ж отримав інформацію, що йде обстріл міста Шебекіно", – написав Гладков у своєму Telegram-каналі.

Водночас місцеві жителі публікують фото та відео з місця вибуху. За їхніми словами, в місті немає води, а в деяких районах – також світла.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...