У місто на Запоріжжі прилетіли "новорічні вітання" від окупантів, є жертви (фото)

Старух показав наслідки обстрілу Оріхова / фото t.me/starukhofficial

Опівдні 1 січня російські терористи завдали удару по місту Оріхів, що на Запоріжжі. Як наслідок, загинула одна людина і ще троє зазнали поранень. Про це у своєму телеграмі повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, передають Патріоти України.

"В Оріхів опівдні прилетіли "новорічні вітання" від росіян. Як наслідок, одна людина загинула, три – поранені", – йдеться у повідомленні.

Перед цим Старух повідомляв, що в передноворічний день росіяни підступно атакували Запоріжжя, поціливши в житлову забудову ракетами. Обійшлося без загиблих, але 5 людей постраждали. в тому числі дівчинка 2008 року народження.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...