У Москві, певно, аплодують: На 2022 рік КБ "Луч" не отримало від Міноборони Тарана замовлень на гостродифіцитні ПТРК. Як піхота нищитиме російські танки?

Міністр оборони Таран зриває чергове завдання по переозброєнню армії, вказують критики як і держзамовлення для ВПК вцілому

У Кремлі є черговий привід хильнути за бездарність, чи продажність вищих чинів Міноборони України

На 2022 рік Державне київське КБ «ЛУЧ» не отримало від Міноборони України замовлень на виробництво нових ПТРК. Про це в інтервю Донбас Реалії розказав Генеральний конструктор підприємства Олег Коростельов, зазначають Патріоти України.

Мова йде про протитанкові ракетні комплекси типу «Корсар» та «Стугна-П».

Це вперше коли з 2014 року українське оборонне відомство станом на жовтень не замовило нові комплекси.

За весь час поставки вітчизняних протитанкових ракетних комплексів до Збройних Сил України склали декілька сотень пускових установок та близько семи тисяч ракет.

Зараз КБ «ЛУЧ» виготовляє протитанкові ракетні комплекси (ПТРК) «Корсар» та «Стугна-П» та боєприпаси до них в інтересах іноземних замовників.

Легкий переносний ракетний комплекс «Корсар» має дальність стрільби до 2,5 км та призначений для ураження нерухомих та рухомих броньованих цілей з будь-якими видами і типами броні.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...