​У Москві вже істерика: Ердоган позував біля карти "тюркського світу", котрий охопив третину Російської Федерації

Голова Партії націоналістичного руху Туреччини Девлет Бахчелі подарував президенту Реджепу Ердогану карту, яка викликала хвилю обурення у Москві. Фото було оприлюднено 17 листопада на офіційному акаунті політичної сили у Twitter, зазначають Патріоти України.

На мапі до "тюркського світу" віднесено ряд територій Російської Федерації, зокрема, Східний Сибір ,Кавказ, атарстан та інші. Землі, на яких мешкають тюркські народи. І хоча прямих заяв, щодо переділу кордонів не пролунало, в Москві дуже стривожилися.

"У Стамбулі показали "карту турецького світу" із "захопленою" територією Росії. Наш Південний сусід просуває ідеї пантюркізму", - пише прокремлівське видання "Московський комсомолець".

Раніше на тлі ескалації конфлікту в Нагірному Карабаху експерти Stratfor випустили аналітичну статтю про те, що Анкара активізувала зусилля щодо розширення своєї сфери впливу. Вона вже позбавила Москву лідерства у Закавказзі, яке десятиліття перебувало "під чоботом Кремля". Надалі, вважають експерти, вплив Туреччини може розширитися на південь Росії, зокрема Кубань, Ростовську область, анексований Крим, а також республіки Північного Кавказу.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...