"В Москву прибыли два борта с "наличкой" из Минска, Кремль может готовиться к оккупации Беларуси", - російський журналіст

Останнім часом в Білорусь із Москви прилетіли два військових літаки.

У підмосковному Жуковському годину назад закінчилося розвантаження борту з готівковою валютою, яка прибула з Мінська. Про це в своєму Telegram-каналі пише російський журналіст Олександр Сотник, передають Патріоти України.

«Згідно щойно переданій мені інформації (джерелам довіряю), в підмосковному Жуковському годину назад закінчилося розвантаження борту з готівковою валютою, яка прибула з Мінська», - написав він.

За його інформацією, це вже другий за рахунком борт за останню добу. «Якщо рішення по аншлюсу Білорусі прийнято - не виключена серія страшних терактів з великою кількістю жертв, після чого звучить гучний заклик «Путін, допоможи!», і «ввічливі люди» негайно входять на територію Білорусі», - додав він.

Сотник вважає такий розвиток подій класикою гібридної окупації. Як повідомляли волонтери InformNapalm військово-транспортний літак Іл-76МД дійсно здійснив кілька рейсів між РФ і РБ. У той же час 13 серпня Міноборони РФ розмістило коротке відео з підписом: «Команда з Білорусі прибула до Новосибірська для участі в міжнародному етапі конкурсу «Відмінники військової розвідки» Армії-2020. Після розвантаження військовослужбовців супроводжували на територію Новосибірського вищого військового командного училища, де і будуть проходити змагання. Відкриття конкурсу відбудеться 23 серпня».

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...