В музеї "Хлібня" Софії Київської: Олена Зеленська з першими леді та джентльменами знялася для обкладинки модного глянцю (фото)

Перша леді України Олена Зеленська та високопоставлені гості четвертого Саміту перших леді та джентльменів прикрасили обкладинку журналу ELLE, повідомляють Патріоти України.

Фотосесія пройшла напередодні Саміту в музеї Хлібня в Софії Київській. Для обкладинки відомого глянцю з Оленою Зеленською позували — дружина Прем'єр-міністра Белізу Россана Брісеньо, чоловік прем'єр-міністрки Данії Бо Тенгберг, перша леді Естонії Сір'є Каріс, дружина Президента Фінляндії Сюзанн Іннес-Стубб, перша леді Гватемали Лукресіа Пейнадо, перша леді Литви Діана Наусєдєнє, дружина Президента Сербії Тамара Вучич та перший джентльмен Словенії Алеш Мусар. Це вперше в історії не лише українського, а й світових видань сім'ї ELLE, коли для обкладинки знялися разом перші леді та джентльмени різних країн.

Перша леді України з’явилася на обкладинці журналу в елегантному костюмі білого кольору бренду GASANOVA української дизайнерки Ельвіри Гасанової. Образ Олени Зеленської, як і інших перших леді, доповнили прикраси від українського бренду Guzema Fine Jewelry.

Високопоставлені гості дали ексклюзивні інтерв'ю, де розповіли про важливість таких ініціатив, як глобальна платформа Саміту перших леді та джентльменів, про те, як спільними зусиллями можна долати виклики, що загрожують добробуту всього світу, та про свої особисті місії.


Планують встановлювати на літаки: У Великобританії випробували новітню лазерну зброю (фото)

неділя, 20 жовтень 2024, 22:06

У Великобританії провели випробування лазера протиповітряної оборони, розробленого для встановлення на літаки і для їхнього захисту. Про це повідомив 20 жовтня сайт британського уряду, передають Патріоти України. Лазер уразив 100% цілей в умовах бойови...

Прокурорів-"інвалідів" виявилось більше, ніж гадали: Костін розповів про перші результати службового розслідування

неділя, 20 жовтень 2024, 21:57

Масштабне службове розслідування щодо набуття інвалідності прокурорами було розпочато одразу, щойно ця інформація з'явилася у медіа. Воно стосується не лише хмельницьких прокурорів, а всіх органів прокуратури – усіх рівнів, включно з Офісом Генеральног...