В МВС заперечили слова радника Авакова, щодо єдиної робочої версії щодо смерті Тимчуку

Правоохоронці наразі розглядають три версії загибелі нардепа Тимчука, зокрема вбивство

Правоохоронці розглядають три версії загибелі народного депутата з фракції "Народний фронт", координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука, зокрема вбивство та необережне поводження зі зброєю, повідомив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, зазначають Патріоти України.

Шевченко повідомив, що зараз на місці працює оперативно-слідча група. За його словами, в Тимчука вогнепальне поранення в голову.

"Це одне з трьох: або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю", - відповів Шевченко на запитання про версію смерті депутата.

При цьому він не прокоментував слова нардепа Антона Геращенка (фракція "Народний фронт") про те, що Тимчук завдав собі смертельного вогнепального поранення під час чищення нагородного пістолета, наголосивши, що те, від якої зброї загинув парламентарій, встановлять експерти.

Раніше цього дня нардеп Антон Геращенко повідомив, що в Києві в середу у своєму будинку під час чищення нагородного пістолета завдав собі смертельного вогнепального поранення Дмитро Тимчук.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...