У найкращому разі до першої половини серпня: В Офісі Зеленського оцінили межові рамки, скільки ще триватиме війна

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк спрогнозував, як довго в Україні триватиме війна з Росією, передають Патріоти України.

Якщо рахувати по накопиченню зброї, конфлікт може затягнутися на термін від двох до шести місяців, зазначив він в інтерв'ю виданню "Медуза". Водночас Подоляк наголосив, що тривалість війни залежить від безлічі факторів, тож не варто ставити конкретні терміни.

"Війна - нелінійний процес, впливають десятки, а то й сотні факторів, зокрема непрямі військові і непрямі дипломатичні. Я б терміни конкретно не ставив. Я б більше аналізував зміни суспільних настроїв в нашій країні, в Росії, у Європі. Ми зараз розуміємо, що необхідно знову почати більш інтенсивно працювати з проросійським лобі, яке є в Європі, щоб воно не мало можливості просувати далі вбивчі для України наративи", - сказав він.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...