"У народ стріляти не можна": Лукашенко розповів, чому почав таскати з собою автомат

Самопроголошений лідер Білорусі Олександр Лукашенко розповів, що кругом вороги і треба бути готовим до будь-яких дій, при цьому диктатор розсипався словами відданості та поваги до свого народу, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Белта”.

“Слухайте, я за чверть століття в народ ніколи пальцем не показував, не те що стріляти”, – сказав він.

За словами політика, автомат і бронежилет йому потрібні для захисту від “зовнішніх загроз”.

“І те, що я вас напружую зараз з приводу цих гусениць танків на території Польщі та Литви. Були під Берліном американські F-16: ні, вони їх перекинули сюди – 15-20 хвилин підльоту до нашої території, 18 літаків. Незрозуміло, що у них на підвісках, може бути, ядерна зброя”, – розповів він.

Лукашенко зазначив, що країни НАТО почали розгортати частини та проводити навчання біля кордонів Білорусі.

“Що я повинен робити? Я теж розгорнув біля кордонів частини, половину армії привів у бойову готовність. Це (зовнішня загроза Білорусі – Ред.) що, нормально? І ви мене починаєте критикувати, що я з автоматом там бігаю вулицями і готовий стріляти у власний народ!”, – підкреслив він.

Також політик додав, що Білорусь може перетворитися на театр військових дій, де “будуть вирішуватися не наші питання”.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...