"В НАТО и Европе нас не ждут": Куди втік поціновувач Росії Мураєв (відео)

Австрійська столиця Відень — це не перше, але й не друге улюблене місце для українських VIP-біженців. На одних і тих самих вулицях, у ресторанах і готелях тут можна зустріти і народних депутатів, і суддів, і бізнесменів. Високий рівень життя і оптимальна відстань від українських кордонів зробили Відень головним європейським притулком для тих, у кого є гроші і немає бажання жити в Україні, допоки триває війна. І таких українців насправді виявилося дуже багато, зазначають Патріоти України.

Серед тих, хто перебуває у Відні — проросійський політик Євгеній Мураєв з родиною. "За інформацією декількох джерел "УП", Мураєв з родиною втік до Європейського Союзу, проти якого системно виступав на телебаченні", — розповіли розслідувачі.

У будній день 13 вересня у центрі Відня вони зустріли Toyota Camry з київськими номерними знаками. Машина зупинилася на головній вулиці австрійської столиці — Stephansplatz. Із авто вийшла жінка, дружина проросійського політика Євгенія Мураєва — Катерина.

"Жінка йде по крамницях і згодом повертається. Далі — знову йде на шопінг. Авто запарковане у неналежному місці, тому до нього одразу підходить поліцейський і виписує штраф. Машина не просто припаркована не за правилами, а колесом блокує проїжджу частину. Зрештою утворюється затор і на місці зʼявляється поліція, допоки з шопінгу не повертається дружина Мураєва. Далі авто з дружиною Мураєва у супроводі поліції залишає місце", — ці кадри видання зняло на відео.

У виданні зазначили, що Євгеній Мураєв переїхав не до Росії, а інтегрувався до Європейського Союзу. "За інформацією декількох джерел "Української правди" у політичних та бізнесових колах, Мураєв з родиною мешкають у Відні. А це означає, що український політик, який роками пропагував дружбу з Росією і виступав проти європейської інтеграції, після повномасштабного вторгнення Росії переїхав не до Росії, а інтегрувався до Європейського Союзу", — поінформували розслідувачі.

Вони намагалися додзвонитися до Мураєва і залишили повідомлення, але він так і не відповів.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...