"У нього давно ця травма": Ватажок найманців "ЛДНР" потролив Зеленського через подарунок, який той отримав у США

Глава Союзу добровольців Донбасу Олександр Бородай заявив, що поточна українська влада перетворює країну на випалену землю, і скоро в Україні нікого не залишиться. Таким чином Бородай прокоментував дивний подарунок, який Володимир Зеленський отримав під час своєї поїздки в США, передають Патріоти України.

На думку голови Спілки добровольців, такі презенти свідчать багато про що. За словами представниці Американсько-української медичної фундації в Україні Наталії Шульги, посібник «Легка черепно-мозкова травма» використовується в Збройних силах США, які мають досвід лікування бойових травм, набутий у чотирьох війнах. Бородай пояснив, що анітрохи не здивувався. «Президенти України вельми оригінальні. Ну, і, відповідно, подарунки їм теж робляться вельми оригінальні. Я думаю, що у Зеленського-то давно вона, черепно-мозкова травма», - заявив Бородай.
Крім того, він підкреслив, що пожартувати на цю тему можна, проте потрібно констатувати, що така травма спостерігається у великої кількості людей, які все ще залишаються в країні і нібито знаходяться під гнітом "мерзотників, які прийшли до влади". Бородай заявив, що українців експлуатують, а територію колись великої і багатої країни перетворюють на випалену землю.

Сакральна дата для ворога: У ЗСУ оцінили, чи зможе російська армія захопити Часів Яр до 9 травня

четвер, 2 травень 2024, 11:23

Армія Російської Федерації не зможе захопити Часів Яр у Донецькій області до сакральної дати свого президента-диктатора - 9 травня. окупанти вже кинули на цей напрямок всі ресурси. Про це в телемарафоні повідомив офіцер пресслужби 26 артилерійської бри...

Відпрацювали потужно: Бійці ЗСУ показали відео знищення техніки і десанту окупантів у Донецькій області

четвер, 2 травень 2024, 10:53

Бійці 47-ої окремої механізованої бригади ЗСУ, які діють на відрізку фронту в Донецькій області, зупинили чергову спробу російських окупантів прорвати оборону українських захисників. Ворожий штурм було зупинено, загарбники зазнали втрат в особовому скл...