"У нього деменція почалася": У Держдумі РФ зухвало прокоментували слова Зеленського про Крим

Російський політик також стверджує, що "президент України повинен знати добре історію", бо без цього "неможлива дружба і співпраця".

В'ячеслав Володін. Фото: РБК.

У російській Держдумі зухвало відповіли новообраному Президенту України Володимиру Зеленському на його слова про повернення окупованого Криму. Там звинуватили його у "деменції" (старечому недоумстві) та заявили – "мертвого осла вуха ви отримаєте, а не Крим". Такі слова очільника Кремля Володимира Путіна щодо окупованого Росією півострова процитував голова Держдуми В'ячеслав Володін, а його висловлювання опублікувала сторінка Держдуми у Facebook, передають Патріоти України.

Володимир Зеленський у 75-ту річницю початку депортації кримських татар наголосив – вірить у повернення окупованого українського півострова. Можна знищити людей, але дух цілого народу – ніколи, – Зеленський про депортацію кримських татар Він зазнчив, що "навіть найтемніша ніч закінчується світанком".

Володін традиційно стверджує, що коли Росія анексувала український півострів у 2014 році, то "звільнила його від окупантів". "Можу пояснити заяву Зеленського тим, що, можливо, вона пов'язана з початком захворюванням деменцією. Зрозуміло, що навантаження на його плечі лягло величезне і відповідальність велика, але знати історію і географію своєї країни необхідно", – заявив він.

Російський політик також стверджує, що "президент України повинен знати добре історію", бо без цього "неможлива дружба і співпраця". Окрім того, він знову нагадав про "спільну культуру".

"Також треба знати географію: в України найдовший кордон із Російською Федерацією, економіка України інтегрована з РФ. У нас є спільна історія, культура і, як би кому не хотілося, – мова, якою хочуть говорити більшість жителів України", – сказав Володін.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...