"У них є певні завдання": Данілов розповів, чого чекати від окупантів 24 лютого

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що для нинішніх керівників Росії, які є ментальними вихідцями з Радянського Союзу, важливо мати хоча б якісь досягнення до певних сакральних дат. Тому цілком ймовірно, що новий наступ може розпочатися саме 24 лютого. Таку думку він висловив в інтерв'ю "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

За його словами, окупанти насамперед готуються до атаки у Донецькій та Луганській областях. "У них є завдання щодо Донецької та Луганської областей для того, щоб вони повністю вийшли на їхні кордони. Вони вже тиждень намагаються зрозуміти, що у нас з обороною. Зараз там є певне накопичення військ", — сказав Данілов.

Секретар РНБО додав, що у військ РФ багато мобілізованих та "заліза", тому ЗСУ мають бути "у максимальній концентрації та готовності".

Водночас Данілов вважає, що російські окупанти не зможуть повторити ситуацію лютого 2022 року і перейти в повномасштабний наступ. "Наша країна лютого 2022 року і лютого 2023 року - це вже інша ситуація. Більше того, ми не розуміємо, в який спосіб зараз це може відбутися. На сьогодні пильність на кордоні і пильність наших ЗСУ в зовсім іншому стані", - наголосив він.

Секретар РНБО додав, що для України не є таємницею інформація щодо накопичення РФ військ і можливих напрямків їх наступів.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...