У них своя атмосфера: У Росії на зустріч полонених до аеропорту підігнали автозак

На летовище пустили лише обраних журналістів.

Літак з громадянами, яких Росія запросила в рамках обміну на українських полонених, приземлився у Москві о 13:20, повідомляють Патріоти України.

Як передає з місця подій український журналіст Роман Цимбалюк, порівняно із зустріччю в Києві на російському летовищі панує "зовсім інша атмосфера". На злітну смугу пустили лише обрані знімальні групи – журналісти побачили лише одну камеру, решта, а ще зо два десятки, юрбиться під парканом.

Тих, хто прилетів, посадили у два автобуси й повезли до урядового терміналу. Чи зустрічають їх там рідні чи представники влади – інформації немає. Загалом під парканом летовища людно, з невідомою метою неподалік натовпу підігнали автозак.

Джерело: УНІАН

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...