В обмін на голос на виборах: Зеленський прийшов на концерт Monatikа (відео)

У новорічному "Кварталі-95" між Зеленським і Monatikом стався жартівливий діалог, який приніс реальні результати.

Зеленський обіцяв прийти на концерт Монатіка в обмін на голос на виборах. Фото: скріншот з відео.Голова України Володимир Зеленський разом із дружиною був помічений на концерті Monatikа. Обіцянку його відвідати президент дав артисту в обмін на голос на виборах під час ефіру Новогодниего Вечірнього Кварталу 2019 від 31 грудня 2018 року, зазначають Патріоти України.

У новорічному випуску між Зеленським і Monatikом стався жартівливий діалог, який приніс реальні результати. Принаймні, упевнено можна сказати про одну з обіцянок.

«А що ви робите 31 березня 2019 року? Просто цікаво» – запитав у Monatikа Зеленський, коли підсів до нього в залі.

На це співак відповів, що поки ніяких планів на цей день не має, зате він знає, що буде робити 1 червня 2019 року – у нього буде концерт на НСК «Олімпійському». Поп-виконавець запитав, чи знає Зеленський, хто такий Monatik.

«Знаю, це той самий Monatik, який 31 березня прийде голосувати за Зеленського. Правильно, так?» – сказав нинішній президент держави.

Співак прикинувся, що деякий час згадував, хто такий Зеленський, після чого відповів у тому ж жартівливому тоні.

«А, це той Зеленський, який іде 1 червня на концерт Monatikа. Тоді по руках», – сказав співак і вони потисли руки.

За кого в результаті голосував Monatik – таємниця, зате відомо, що 1 червня Зеленський дійсно був на його концерті. Під час заходу глядачі помітили президента, стали його знімати на відео і махати руками, на що той також їх вітав, вставши з сидіння.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...