В обмінному фонді поповнення: Українські захисники взяли в полон групу окупантів (відео)

Українські воїни продовжують поповнювати обмінний фонд для подальшого звільнення побратимів, що опинилися в російському полоні. Бійці 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних сил України полонили кількох російських окупантів. У мережі з'явилося відео з "уловом". Судячи з оприлюднених кадрів, чекати на обмін тепер будуть щонайменше 6 загарбників, передають Патріоти України.

На відео, що з'явилося у мережі, видно результати "полювання" бійців 10-ї ОГШБр ЗСУ. Воїни змогли поповнити обмінний фонд щонайменше шістьма російськими окупантами. На кадрах зафіксовано процес зав'язування захопленим у полон окупантам очей, аби вони не бачили, куди саме їх транспортуватимуть далі.

Усіх полонених буде передано для подальшої роботи компетентним органам, їм будуть забезпечені належні умови тримання згідно з вимогами Женевської конвенції про поводження з військовополоненими. Ті з них, хто не скоїв воєнних злочинів, можуть згодом бути обміняні на українських військовополонених. На злочинців же чекає суд.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...