"Вы очень наивный": Сивохо та Гордон посперечалися в прямому ефірі з приводу Донбасу (відео)

Регіон під тиском російської окупації перетвориться на чорну діру і не зможе бути звільнений, поки при владі в Росії знаходиться Володимир Путін.

Сергій Сивохо. Фото: Українська правда.

Телеведучий Дмитро Гордон і комік Сергій Сивохо посперечалися в прямому ефірі з приводу можливості встановити мир на окупованій частині Донбасу. При цьому Гордон різко і емоційно звернувся до Сивоха з приводу його мирних ініціатив і назвав його "наївною людиною", передають Патріоти України.

На думку телеведучого, ніякі плани зі встановлення миру з "ЛДНР" неможливо реалізувати, оскільки цього не хоче російський президент Володимир Путін. Фрагмент відео з суперечкою Сивоха і Гордона був опублікований на YouTube-каналі тележурналіста. Гордон заявив, що всі слова і заяви Сивохо є наївними і не мають відношення до реальності, оскільки збутися не зможуть. Окуповану частину Донбасу чекає доля Придністров'я і Абхазії. Регіон під тиском російської окупації перетвориться на чорну діру і не зможе бути звільнений, поки при владі в Росії знаходиться Володимир Путін.

"Вы очень хороший человек и при этом очень наивный. Я хочу вам сказать, что будущее покажет правоту моих слов - от вас ничего не зависит, вам ничего не удастся, потому что Владимир Путин не хочет, чтобы на Донбассе был мир. Он хочет, чтобы это была серая черная зона, такая как Приднестровье, Южная Осетия, Абхазия и он своего добьется к сожалению", - заявив телеведучий.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...