В очікуванні Чорнобиля-3, або "Бабы еще нарожают": Путін прийняв доленосне рішення щодо російської "ракети смерті"

Випробування продовжать на іншому полігоні - під Архангельськом територія серйозно забруднена радіацією.

Путін наказав продовжити випробування ядерної ракети, яка вибухнула, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

За словами джерела в Кремлі, випробування наказано продовжити, однак дотримуючись заходів безпеки на «максимальному рівні» і повністю засекретивши вихід будь-яких даних стороннім особам. Випробування продовжать на іншому полігоні - під Архангельськом територія серйозно забруднена радіацією.

Як пише телеграм-канал «Маш», до сьогоднішнього дня всі випробування ядерної силової установки для ракети були невдалими. При цьому останнє випробування призвело до смертельного забруднення полігону. На сьогоднішній день проект ракети з ядерним двигуном «Буревісник» став найдорожчою розробкою для військових РФ з урахуванням наслідків катастроф. Крім того, перспектива проекту туманна, не дивлячись на продовження випробувань - сама вартість ракет виявилася захмарною, приблизно як 10 крилатих ракет Х-555.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...