В очікуванні саміту в Парижі: У Росії назвали можливі терміни нового обміну полоненими

Обмін полоненими за формулою "всіх на всіх" може відбутися до кінця цього року. Про це заявив директор Центру політичної кон'юнктури РФ Олексій Чеснаков, повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

За його словами, обмін може відбутися ближче до Різдва. "Обмін всіх встановлених на всіх встановлених - так, цілком можливо, за цією формулою можна чекати до кінця року, ближче до Різдва", - сказав він.

Нагадаємо, 21 листопада повідомлялося, що переговори про обмін полоненими між Україною і Росією у форматі "всіх на всіх" увійшли у фінальну стадію. Україна готова передати "приблизно 250 осіб в обмін на 100".

Відзначимо, сьогодні на нормандської зустрічі в Парижі закріплять "формулу Штайнмайера" та обговорять обмін полоненими між Києвом і Донбасом. Крім того, стало відомо, що сьогодні Путін і Зеленський проведуть зустріч після нормандського саміту.

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов назвав ключові питання нормандської зустрічі. Ключовими питаннями є повернення українських полонених, припинення вогню по всій лінії фронту, вирішення питання кордону і виборів по українському законодавству.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...