В Одесі під час повітряної тривоги пролунали вибухи, горить порт (фото, відео)

В Одесі під час повітряної тривоги пролунали сильні вибухи. З міста повідомляють про "повітряний бій у небі над Одесою та областю" та про "найпотужнішу ракетну атаку з першого дня війни", передають Патріоти України.

"Прямо зараз у небі над Одесою та областю йде повітряний бій. Не виключено, що це найпотужніша ракетна атака з першого дня війни. Негайно пройдіть у будь-яке безпечне місце - у підвал, у паркінг, дотримуйтесь "правила двох стін" - закликали журналісти одеського видання "Думська" мешканців міста. Повідомляється, що вибухів було не менше 6.

"В порту Одеси - пожежа. Ось вам і зерновий коридор. Ці уйобки однією рукою підписують договори, а іншою направляють ракети. Так що, нам потрібні літаки і потрібно потопити весь чорноморський флот рф. Це буде якраз найкраща домовленість по вивозу зерна", - зазначив Олексій Гончаренко.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...