В Одесі прогриміли вибухи

Ввечері 21 березня в Одесі прогриміли вибухи, місцеві чули характерні звуки іранських дронів, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеві Telegram-канали.

На момент вибухів у місті та області оголошували повітряну тривогу, йдеться на сайті alerts.in.ua.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук закликав громадян не перешкоджати роботі ППО. "Закликаю виконувати ті правила, які ви зобов’язані виконувати під час повітряної тривоги. Не заважаємо працювати ЗСУ. Усі повідомлення – лише з офіційних джерел. Звичайно, молимось у наші сили протиповітряної оборони", - заявив Братчук.

Голова ОП Андрій Єрмак теж закликав не ігнорувати тривогу.

ОНОВЛЕНО 20:21. Пабліки публікують відео з пожежою неподалік Одеси. Водночас місцеві мешканці повідомляють "Суспільному" про запах диму та гару в одному з районів Одеси.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...