"В одному місці жили, їли та справляли потребу": У мережі показали "побут" окупантів в Ізюмі

Військовослужбовці ЗС РФ вкотре довели, що вони - армія мародерів і вбивць, яким чужі людські якості та які можуть справляти нужду там, де їдять. Це показав "побут" окупантів в будинку на Харківщині, звідки вони тікали від контрнаступу Сил оборони, передають Патріоти України.

Зокрема, кадри хаосу після окупантів показали в звільненому Ізюмі. Їх зняв і опублікував у своєму Facebook автор і творець телепрограми "Феєрія мандрів" Ігор Захаренко, який під час війни став воєнкором.

На відео він продемонстрував безлад, який залишили за собою російські військові у захопленому в українців будинку. Останній вони перетворили на справжній смітник.

"Тут були раш*сти. Дуже швидко вони тікали. Тут вони жили, тут вони їли, срали. "Друга армія світу". Жесть. Місто Ізюм", – прокоментував кадри автор. Всередині оселі й довкола він показав розкидані всюди речі військових ЗС РФ і ті, що вони намародерили в місцевих жителів.

Там упереміш валяються залишки форми російських солдатів, їхні каски, розірвані сухпайки й щось із озброєння, апоряд – пачки від українських цигарок і засобів жіночої гігієни тощо.

Від побаченого дійсно здається, що одне місце окупанти використовували як спальню, кухню й туалет. Вони існували в повному безладі і водночас вели календар. Останній день загарбників із РФ в Ізюмі – 8 вересня.

"Жили собі московитики в чужому будиночку в Ізюмі – спали там, їли і срали… Вели вони календар… 08.09.22 – їхній їх останній день в Ізюмі. Драпали так, що наші не могли їх догнати. Хоча багато не втекли, стали добривом в Україні!" – зазначив Захаренко в підписі до відео.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...