В Офісі президента підтвердили звільнення Високопілля на Херсонщині

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак підтвердив звільнення селища Високопілля Херсонської області. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

Єрмак опублікував історичне фото встановлення українського прапора на будівлі селищної лікарні Високопілля та лаконічно підтвердив його деокупацію. "Крок за кроком", - написав Єрмак.

Радниця Єрмака Дар'я Зарівна у Facebook також підтвердила, що на фото — прапор над лікарнею на вулиці Гагаріна у смт Високопілля, де мешкали її бабуся та дідусь.

Додамо, що президент Володимир Зеленський під час засідання Ставки верховного головнокомандувача заявив, що "українські прапори повертаються туди, де мають бути по праву".

"Вихідних на війні немає. Тримаємо постійний зв'язок з тими, хто на фронті. Подробиць не розповідатиму, але українські прапори повертаються туди, де мають бути по праву. А окупантам на нашій землі не місце", – зазначив Зеленський за результатами засідання Ставки.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"