В Офісі президента розповіли, хто пише промови Зеленському

За словами Юрія Костюка, в інавгураційній промові "дуже багато є думок і знахідок особисто президента".
Юрій Костюк. Фото: liga.net.

Глава держави Володимир Зеленський є головним райтером своїх промов. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента з гуманітарних питань Юрій Костюк в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Говорячи про те, хто допомагає президенту писати його промови, він сказав: "У нас є такий вузький круг креативних людей. Головний у нас райтер, насправді, президент".
Зокрема, за словами Костюка, в інавгураційній промові "дуже багато є думок і таких знахідок особисто президента". У той же час він назвав "загальним" текст звернення Зеленського до українців і президента РФ Володимира Путіна щодо анонсованого телемосту між українським телеканалом NewsOne і "Россия24".
"Це спільне було. У нас немає такої схеми, що я прийшов, приніс три сторінки тексту, і президент це просто прочитав і потім сказав", - уточнив заступник керівника Офісу президента.
Однак він підкреслив, що "ключові, важливі, масштабні звернення, якщо це не спонтанне - обговорюються". "У нас є також і Сергій Шефір, який працював в "Студії "Квартал 95", я, який працював в "Студії "Квартал 95". Часто ми обговорюємо певні речі, і потім якось формується", - зазначив він.
Джерело: Громадське.ua

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...