В окупантів великі проблеми: На Запоріжжі ЗСУ пошкодили міст, яким росіяни доставляли боєприпаси, - Генштаб

Сили оборони України пошкодили залізничний міст поблизу Старобогданівки Запорізької області. Окупанти використовували його для доставки озброєння та військової техніки. Про це йдеться в оперативному зведенні Генерального штабу Збройних сил України, оприлюдненому ввечері 28 листопада, передають Патріоти України.

Зазначається, что ворог продовжує спроби наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Зокрема, війська РФ здійснили обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Спірне, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

На Лиманському напрямку противник також зосереджується на веденні наступальних дій. Зафіксовано обстріли з усього спектру артилерії неподалік Макіївки і Невського Луганської області та Ямполівки і Торського на Донеччині.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...