В окупованому Луганську вибухнув автомобіль: Українські розвідники заявили про ліквідацію офіцера армії РФ (фото, відео)

У центрі окупованого Луганська 18 жовтня ліквідували російського офіцера Дмитра Первуху. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

В українській розвідці повідомили, що той був у автомобілі УАЗ "Патріот", який вибухнув. "Пєрвуха перебував на службі підпорядкованого генштабу ЗС РФ 273-го розвідувального центру (в/ч 53847), чий пункт постійної дислокації розташований у місті Новосибірськ. На окупованих територіях України майор Первуха обіймав посаду так званого "начальника штабу зі служби військ і безпеки військової служби", – розповіли в ГУР.

Про вибух у центрі Луганська вчора повідомляли місцеві пропагандистські пабліки. Зокрема, "Mash на Донбассе" опублікував відео, на якому показано момент вибуху.

У російському слідчому комітеті назвали вибух у центрі міста "інцидентом", унаслідок якого загинув один чоловік і дістали поранення дві жінки. Імені убитого слідком не назвав, але опублікував відео з місця події – на ньому показано такий самий УАЗ "Патріот", як на фото, оприлюднених українською розвідкою.


Раніше фінансувався Пригожиним: США пропонують винагороду у $10 млн за інформацію про військовий блог "Рибарь"

субота, 19 жовтень 2024, 15:55

Уряд США пропонує винагороду в розмірі до 10 млн доларів за інформацію, яка "допоможе ідентифікувати або встановити місцезнаходження" російського військового медіа-видання "Рибарь" та його співробітників. Про це інформує Bloomberg, передають Патріоти У...

"Я не буду платити за це л*йно": Під час виступу у Трампа на 20 хвилин вимкнувся мікрофон

субота, 19 жовтень 2024, 15:46

Під час виступу на передвиборчому мітингу в Детройті 18 жовтня в експрезидента США й кандидата на цю посаду від Республіканської партії Дональда Трампа на 20 хвилин вимкнувся мікрофон. Його транслював канал Трампа в YouTube, передають Патріоти України....