В окупованому Маріуполі ріжуть баранів посеред вулиці (відео)

В окупованому Росією Маріуполі баранів ріжуть на вулицях та розводять стихійну торгівлю. У місті спостерігається справжній "бум" із бурятів. Нагадаємо, що днями раніше у місті через дії РФ загинув дельфін. Про це у Telegram повідомляє Маріупольська міська рада, передають Патріоти України.

Там зазначають, що етнічний склад населення Маріуполі під російською окупацією змінюється - зростає кількість громадян Росії, яких завозять для різних робіт. "Більшість з них - представники нацменшин РФ, буряти чи жителі віддалених глибинок", - зазначають в міськраді.

"Тепер змінюються й "традиції". Так, у дворі по вулиці Фонтанній, 85, представники національних меншин влаштували різанину баранів. Прямо посеред дня, не звертаючи уваги на мешканців, серед яких є діти", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що жителі будинків на вулиці Блажевича скаржаться на стихійну торгівлю. Вони розповідають про бруд та сморід під вікнами жителів, але колабораційна адміністрація ігнорує усі скарги людей. В повідомленні сказано, що тепер "асвабадітєлі" принесли "руський мир" з його безправ’ям та безладом.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...