В окупованому Сєвєродонецьку партизани залишили "послання" кадировцям - такі "привіти" вже передавали ічкерійці (фото)

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку на Луганщині, який розбили російські окупанти, залишилися українські партизани. Вони активно передають "привіти" загарбникам, передають Патріоти України.

Зокрема, місцеві активісти пригрозили кадировцям, розвісивши по місту листівки. На кадрах, опублікованих у мережі, видно, що звернення до загарбників написано російською та продубльовано чеченською мовою.

Одна з листівок була присвячена й самому главі Чечні Рамзану Кадирову. Партизани запитали, де той ховається. Такі "послання" окупантам від партизанів дуже обурили російських загарбників та пропагандистів. Вони обурюються через те, що Сєвєродонецьк "треба ще зачищати і зачищати".

Також стало відомо, що раніше схожі листівки, адресовані кадировцям, вже поширювали прихильники незалежності Ічкерії.


Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....