В операції на Зміїному ЗСУ допоміг британський спецназ, - західні ЗМІ

У підготовці до повернення острова Зміїний українським військовослужбовцям допомагав британський спецназ. Про це пише The Sun, передають Патріоти України.

Особлива човнова служба (підрозділ спеціального призначення Королівського військово-морського флоту Великої Британії) прибула в Україну для навчання українського 73-го Військово-Морського центру спеціальних операцій. Їм показали, як користуватися підводними апаратами "в стилі Джеймса Бонда".

Ці транспортні засоби, відомі як водолазні рухові установки або морські скутери, призначені для перевезення водолазів із загону бойових плавців або морського спецназу під водою на великі відстані.

З їх допомогою українські водолази обстежили узбережжя на наявність протипіхотних мін, а потім дали сигнал основній групі атакувати російський гарнізон.

"Це буде чесно": Кулеба підтвердив обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку

вівторок, 23 квітень 2024, 15:30

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном, зазначивши, що у теперішніх умовах головним пріоритетом є боротьба за ви...

"Весь цей час багатьом здавалося...": Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 15:26

Є дві причини того, чому Палата представників США нарешті схвалила виділення допомоги Україні. Перша з них - підтримка експрезидентом Дональдом Трампом спікера та можливості допомоги Україні. Друга - складна геополітична ситуація у зв'язку з атакою Іра...