"В ОПУ нарешті придумали, як відбрехатися від "вагнергейту", - Дмитро Вовнянко

"В ОПУ нарешті придумали, як відбрехатися від "вагнергейту". ОПУщену версію озвучив головний по озвучуванні маячні Олексій Арестович. Виявляється Бурба сам винний! Він типу почав операцію по затриманню "вагнерівців" без узгодження з Зеленським. Типу Бурба Зеленського не попередив, і це створило б проблеми в стосунках з турками", - пише журналіст та блогер Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ну тобто, спочатку Бурба проводить дивовижну за ефективністю операцію з документування злочинів терористів Вагнера, а потім - поробили. Зрозуміло?
Але найбільш цікаво те, що Арестович, по суті озвучив версію яку вже кілька днів тягає ВО"Свобода". Націонал-лівота з ВОС, що видає себе за даржавників і навіть націоналістів, на "вагнергейт" відреагувала дивовижно - синхронно з ОПУ звинуватила у всьому Бурбу та Bellingcat. Мовляв Бурба сам винний, а Bellingcat завдав шкоди Українській державі.
Очевидно, ОПУщену версію провалу операції по "вагнерівцях" спершу протестували на ВО"Свободі". І це не дивно. Згадайте як на виборах, де на користь ВОС підтримку висловила Маруся Звіробій, націонал-лівота з ВОС перемогу партнера Коломойського Шевченка побігла визнавати раніше за самого Шевченка. Певно, коли вся підтримка - 2% на чотирьох, для націонал-лівоти з ВОС гроші не пахнуть".

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...