В ОПУ потихеньку відкорковують шампанське: Крісло загиблого мера Кривого Рогу Павлова займе "слуга народу" Котляр

Олександр Котляр. Фото: Страна.Після смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова виконувати обов'язки мера буде секретар міськради Олександр Котляр ( "Слуга народу"). Про це повідомляє Telegram-канал "Политика Страны", передають Патріоти України.

Нагадаємо, тіло Павлова було знайдено сьогодні на веранді будинку в селі Вільне під Кривим Рогом. Поруч лежала зброя. За словами губернатора Дніпропетровської області Валентина Резніченка, поки не зрозуміло вбивство це чи самогубство.
У той же час співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабінович заявив, що не вірить у самогубство мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, чиє тіло знайшли сьогодні. "Як співголова партії в якій перебував Павлов, я вимагаю від правоохоронних органів створення групи, яка в найближчі дні відповість нам, хто вбив Костянтина Павлова!!! Розповіді про самогубство - брехня!!!", - заявив він.

За вбивство громадянки США: В Конгресі закликали притягнути Ізраїль до відповідальності

неділя, 8 вересень 2024, 15:03

Демократи в Конгресі приєдналися до Організації Об’єднаних Націй, щоб засудити вбивство громадянки США на Західному березі річки Йордан у п’ятницю. Вони закликали притягнути Ізраїль до відповідальності на тлі зростання напруженості через розширення пос...

"Моя миротворча місія ще не закінчена": Орбан направив лідерам ЄС свій "план"

неділя, 8 вересень 2024, 14:53

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що продовжує роботу над так званою миротворчою місією, в межах якої намагається "запобігти ескалації" повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це він сказав журналістам у суботу, 7 вересня, перед уч...