"В ОПЗЖ Медведчука крупный раскол": Казанський розповів про проблеми проросійської партії на Одещині

В інформаційному просторі тривалий час ходять чутки про те, що в партії назрів розкол на групу Льовочкіна-Бойка і Медведчука-Рабиновича.

У проросійській партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа ЗЖ" намітився новий розкол, який розділив політичну силу на два табори. Розкол проявився 9 травня в Одесі, де партія ОПЗЖ організувала два окремих один від одного автопробіги, повідомляють Патріоти України.

В інформаційному просторі тривалий час ходять чутки про те, що в партії назрів розкол на групу Льовочкіна-Бойка і Медведчука-Рабиновича. І схоже, що чим ближче вибори, тим цей розкол серйозніше. Про це в своєму телеграм-каналі написав журналіст і блогер Денис Казанський. Він розповів, що в Одесі групи планують висувати різних кандидатів в мери.

"От первой пойдет Скорик, от второй - Рабинович. Оба они будут противостоять Труханову, так что грядет по-настоящему великая ватная битва за Одессу. В нее уже, кстати, включился и Шарий, который взялся мочить Труханова на своих ресурсах", - пише Казанський.

Крім того, він зазначив що розкол в ОПЗЖ видно і в інших регіонах. "Например, на Луганщине люди Бойко действуют под брендом Команды Бойко" и больше не используют бренд ОПЗЖ. А местные организации ОПЗЖ не упоминают в своих заявлениях и на своих страницах Бойко и его людей (Дунаева, Чернецова, Йоффе)", - розповів журналіст.

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...